Sok szeretettel üdvözlök Mindenkit a Web oldalon!

design

Ezt a Web oldalt akárcsak a Facebook oldalt, azért hoztam létre, hogy segítséget nyújtsak a mindennapokban. Az oldalak és a csoport is a családi mindennapokkal fog foglalkozni a kezdetektől a hétköznapokig.

Jelenleg kiemeltebben a hozzátáplálás kérdésével kezdtem az oldalt bővíteni, az oldalon rengeteg Inspirációt találsz a babák mindennapi ételeihez és folyamatosan fog bővülni nem csak ez a része az oldalnak, hanem a többi is. 🙂

Azért is a hozzátáplálás az egyik fő témánk, mert ezzel alapozzuk meg a későbbi egészséges táplálkozását is a kis manóknak és nem csak az első év fontos ebből a szempontból, hanem a következő években is fontos oda figyelni, hogy mit eszik a kis manónk.

A Hozzátápláláson kívül rengeteg témával fogunk még foglalkozni, kismamáknak pocakkal és már babával szeretnék rengeteg témát hozni, amit később megtudunk beszélni is. Persze ti is felvethettek témákat, amit utána megbeszélünk közösen.

Ezen kívűl a SzilvaMag oldalakat és a csoportot, azért is hoztam létre, mert nem titkolt célom egy olyan összetartó közösség létrehozása is, akik tanácsaikkal, történeteikkel segítik egymást a mindennapokban és akár később közösen szervezett programokkal is gazdagíthatjuk egymás életét.

Gondolom mondanom se kell, de szeretném, ha ez a hely a Béke-szigete lenne, mindenki tartsa tiszteletben a másikat, és nyomda festéket nem tűrő hangnemet ne használjunk egymás ellen! Mindenki a legjobbat akarja a babájának, és mindenkit szívesen látunk, ha tanácsra, bátorításra van szüksége. Mivel ezekben a témákban elég nagy ellent mondásokkal találkozunk, így igyekezzünk a legjobb szándékunkkal és tudásunkkal segíteni a másikat! Én is minden erőmmel ezen leszek 🙂

Facebook oldal elérhetősége

https://www.facebook.com/szilvamag.szilva/?ref=page_internal

Facebook csoport elérhetősége

https://www.facebook.com/groups/616463738564731/

Jó szórakozást, olvasgatást a folyamatosan bővülő oldalhoz, jó beszélgetést és remek időtöltést kívánok nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.